مورد علاقه خود را سمبوسه و گلاب jamun ممکن است به زودی یک “سالم” غذا گزینه تشکر به FSSAI

food, nutrition, lifestyle, FSSAI, food adulteration, diet, fats, salt, sugarبه طور فزاینده ای به راحتی در حال تبدیل شدن به یک راننده عمده مردم انتخاب های غذایی در خانه و زمانی که آنها سفارش آنلاین.

مورد علاقه خود را در زمان چای اسنک سمبوسه و تمام زمان های مورد علاقه دسر شیرین gyoza ممکن است به زودی یک “سالم” غذا گزینه تشکر به FSSAI! تعجب کنید که چگونه ؟ در این کشور مواد غذایی تنظیم کننده FSSAI کار کرده است در تنظیم آستانه برای چربی نمک و قند برای مصرف کننده هند محبوب ترین ‘شیرینی و تنقلات’ دسته هر CNBC-TV18 گزارش. در واقع بسیاری از این طبقه بندی به عنوان زیر ‘HFSS’ دسته یا بیشتر دقت بالا و چربی و قند و نمک’ دسته مواد غذایی است.

همچنین به عنوان خوانده شده | کاهش آلودگی هوا: نشست سطح بالا در دهلی نو به گچ کردن طرح اقدام

اخبار مرتبط

با توجه به CNBC-TV18, گزارش, تصمیم به تنظیم خاص معیار آمد تا در جلسه ای که FSSAI برگزار شد با این کشور بالا وطنی تولید کنندگان در بخش مواد غذایی از جمله Haldiram را Bikanervala ،

علاوه بر تنظیم آستانه چربی و نمک و شکر برای HFSS دسته تولید کنندگان را نیز در نظر عنصر آستانه و پارامترهای کیفیت از روغن پخت و پز.

در سال 2019 در طول فصل جشن از Dussehra و دیوالی مقامات در نقاط مختلف کشور نگهداری می شود یک بررسی بر روی کیفیت مواد غذایی است.

در رانچی مثلا نمونهها برای بررسی استفاده از رنگ های مصنوعی در شیرین و آماده سازی مواد غذایی جعل و تزویر. سه مغازه در این شهرستان به ترتيب با استفاده از رنگ های مصنوعی است که تشخیص مضر بودن برای مصرف. این نور زمانی که رانچی دولت های منطقه انجام شده تعجب, بررسی عملیات در مغازه های مختلف.

پزشکان و کارشناسان هشدار می دهند استفاده از مواد غذایی رنگ به عنوان آن تأکید شده است که استفاده از مصنوعی رنگ شناخته شده است نه تنها آسیب های بدن است اما آن نیز می تواند باعث سرطان می شود. آن است که تنها مواد غذایی آلی رنگ است مورد استفاده قرار گیرد.

در Kantar Worldpanel را ‘خوردن نوشیدنی و سالم’ Feb 2019 گزارش ‘چگونه در خانه مصرف در حال تغییر است’ سهام بینش جهانی ترجیحات وقتی که می آید به مواد غذایی و آشامیدنی مصرف می شود. با توجه به نحوه FSSAI تنظیم شده است برای نظارت بر چربی و نمک و قند در HFSS دسته چند قابل توجه یافته های ذکر شده در زیر از فوق مطالعه:

  1. درایو نسبت به گزینه های سالم منجر به افزایش چشمگیر در بطری و شیر مصرف آب.
  2. در حال حاضر بیش از همیشه مارک های در حال رقابت با آب در هر مناسبت.
  3. امروز مصرف کنندگان می خواهید بدانید که دقیقا چه می رود به محصولات آنها را خریداری کنید. در کشورهایی مانند اسپانیا و خانه ساخته شده و آب در حال پرواز کردن قفسه در حالی که آماده برای نوشیدن محصولات در حال فروش را به خوبی.

به طور فزاینده ای به راحتی در حال تبدیل شدن به یک راننده عمده مردم انتخاب های غذایی در خانه و زمانی که آنها سفارش آنلاین. این مطالعه نشان می دهد که مردم صرف زمان کمتر برای پخت و پز در خانه و ترجیح می دهند برای ساده کردن منوها. واضح است که این نشانه تاثیر بسیار زیادی برای دسته بندی به عنوان ‘دسر’, مطالعه می یابد.

با FSSAI نورد از طرح های مانند تنظیم آستانه برای نمک و شکر و چربی و روغن پخت و پز آن را می فرستد یک پیام روشن است که امن و بهداشتی مواد غذایی از اولویت بالا در سراسر کشور.

زنده قیمت سهام از BSE و NSE و آخرین NAV پرتفوی صندوق های سرمایه گذاری مشترک, محاسبه مالیات خود را با ماشین حساب مالیات بر درآمد می دانم که بازار را بالا برندگان بالا بازنده & بهترین صندوق های سهام. Like us on Facebook و دنبال ما را در توییتر.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>