۳ روش متفاوت طرز تهیه مرغ سوخاری

در این مقاله می خواهیم طرز تهیه مرغ سوخاری شده را به شما آموزش دهیم.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، مرغ سرخ شده یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهایی است که در هر زمان می توان مرغ سوخاری در خانه تهیه کرد و مضرات آن را نمی توان نادیده گرفت. البته این مدل از غذاها در صورت تهیه در خانه با مواد تازه بسیار بهتر و حتی خوشمزه تر از رستوران ها و غذاهای سریع است.

مرغ شکم پر کاله

3 روش مختلف تهیه مرغ سرخ شده

مرغ سرخ شده در روغن:

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری:
سینه مرغ به مقدار لازم
به اندازه نیاز آرد
2 عدد تخم مرغ
آرد سفید 1.5 لیوان
نمک 1/2 قاشق چایخوری مرغ سوخاری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 1/2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق غذاخوری
پودر کرفس 1/2 قاشق غذاخوری
پودر نعنا 1/2 قاشق غذاخوری
1/2 قاشق غذاخوری سیر را بریزید
پودر ریحان 1/2 قاشق غذاخوری
پودر پیاز 1 قاشق غذاخوری

مرغ سوخاری با آب یخ

طرز تهیه مرغ سرخ شده در روغن:

سینه های مرغ را به اندازه دلخواه مرغ سوخاری برش دهید تا خیلی ضخیم نباشند.

آرد کباب شده (آرد درشت مرغ مرغ سرخ شده شما را بسیار زیبا تر می کند ، زیرا حالت تردی به آن می بخشد).

ابتدا مرغ خرد شده را با مقداری نمک و زعفران و فلفل غلیظ ، مرغ سوخاری ترجیح دهید شب قبل یا اگر از ران مرغ استفاده کردید ، آن را با مقداری نمک ، فلفل ، آب لیمو و پیاز آن بگذارید تا نصف پخته شود. بعد از خنک شدن کامل مرغ سوخاری کار خود را شروع کنید. ؛ اگر از سینه مرغ استفاده می کنید ، دیگر نیازی به جوشیدن ندارد.

سه ظرف توخالی را انتخاب کنید و یک یا دو تخم مرغ را به خوبی ضرب کنید (اگر مرغ شما کوچک است ، 1 تخم مرغ را بزنید).

در یک کاسه دیگر آرد و ادویه هایی را که مرغ سوخاری ذکر کردم مخلوط کرده و آرد سوخاری ها را درون یک کاسه دیگر بریزید.

فیله سوخاری کاله

قطعات مرغ را به طور مرتب در آرد بچرخانید و سپس دوباره در تخم مرغ ، دوباره آرد تخم مرغ و در آخر آرد سوخاری ها را بگیرید و آن را روی سینی بگذارید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا یکدست شود. سپس آنها را روی حرارت مرغ سوخاری متوسط ​​کم سرخ کنید. برای پخت هر قطعه حدود پنج دقیقه زمان لازم است. در حین پخت و پز ، گرما را به سمت بالا و پایین روشن کنید تا روغن خیلی گرم یا خیلی سرد نشود.

مواد لازم برای رستوران مرغ سرخ شده:
پیمانه های جو نیم پیمانه 1/2 لیوان
در صورت لزوم ران مرغ سوخاری را به اندازه نصف پخته شده میل کنید
2 تخم مرغ کتک خورده
آویشن و فلفل را به مقدار لازم بریزید
زعفران رقیق شده در مقدار لازم
پودر زردچوبه و پودر لیمو به مقدار لازم
1/2 فنجان آرد سفید

طرز تهیه مرغ سوخاری مثل بیرون

 

طرز تهیه مرغ سرخ شده رستوران:

برای تهیه مرغ سرخ شده به سبک رستوران ، مرغ سوخاری ابتدا مرغ را حدود 15 دقیقه با نصف پیاز و نصف لیوان آب لیمو بپزید و دوباره بگذارید تا خنک شود.

آرد و همه ادویه ها را درون یک کاسه بریزید. مرغ سوخاری تخم مرغ ها را در یک کاسه و جوپر در کاسه دیگر ضرب کنید.

سپس روغن را درون قابلمه بریزید تا گرم شود. مرغ سوخاری حال مرغ ها را بگیرید و آنها را در آرد و سپس در تخم مرغ و در آخر جوپرک ریخته و سپس آنها را در روغن داغ قرار دهید تا مرغ ها به رنگ قهوه ای طلایی شوند ، مرغ سوخاری آنها را سرخ کنید و آنها را بنوشید.

مشتری ها در آرد سوخاری فرو رفته و طعم بی نظیری را به دست می آورند.