نحوه انتخاب بهترین دستگاه اسپرسو

نحوه انتخاب بهترین دستگاه اسپرسو
منطقه اسپرسو: راهنمای خرید

هیچ چیزی مثل یک شات عالی از دستگاه اسپرسو خانگی شما وجود ندارد!

بنابراین ، شما علاقه مند به به دست آوردن یک دستگاه اسپرسو واقعی هستید تا بتوانید اسپرسو ، کاپوچینو و لاته را درست در آشپزخانه خود درست کنید. مطمئناً اگر عاشق قهوه خوب هستید ایده خوبی است و با راهنمایی هایی که دارید باید بتوانید بهترین دستگاه اسپرسو را انتخاب کنیدبرای پاسخگویی به نیازها ، خواسته ها و بودجه شما. با داشتن یک ماشین خوب ، مقداری قهوه اسپرسو با کیفیت ، کمی تمرین و کمی صبر ، به زودی می توانید فنجان خود را با لذت محض پر کنید که رقبا (یا از آن فراتر رود!) از بهترین کافه ها می نوشد. و زیبایی تسلط و تسلط بر دستگاه اسپرسو خود این است که می توانید در هر زمان که بخواهید ، به روشی که دوست دارید ، تهیه کنید و با کسری از هزینه / فنجان در مقابل بیرون رفتن به یک رستوران یا کافی نت. بسیاری از دستگاه های اسپرسو مورد استفاده ما نیز شامل شیرآلات بخار برای شیر شیر می شوند تا بتوانید نوشیدنی های کاپوچینو و لات را نیز تهیه کنید.

پنج (5) نوع کلی دستگاه اسپرسوساز وجود دارد که در زیر شرح داده شده است ، اولین مرحله در فرآیند شما باید باریک کردن نوع دستگاه برای شما بهترین باشد. این به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله:

سهولت کار دلخواه ، از جمله مراحل مورد نیاز برای تهیه آب ، تلاش لازم جهت بهینه سازی عکسهای اسپرسو ، تجهیزات اضافی مورد نیاز (مانند چرخ قهوه) و موارد لازم برای تمیز کردن و نگهداری آنها.
ترجیح شما به سمت سادگی ، یا پیچیدگی سلامتی با بسیاری از ویژگی ها و عملکردهای خودکار است.
مقدار فضای پیشخوانی که می خواهید به یک دستگاه اسپرسو اختصاص دهید. برخی از ماشین ها بسیار کوچک و جمع و جور هستند ، در حالی که برخی دیگر (به خصوص ماشین های فوق اتوماتیک) می توانند بسیار بزرگ باشند.
و آخرین ، اما نه کم اهمیت ، بودجه $ $ $ شما.

لطفاً بدانید ، برای لذت بردن از اسپرسو های معتبر و خوشمزه اسپرسو ، کاپوچینو و نوشیدنی های لات در خانه نیازی به صرف ثروت ندارید. کیفیت مهم تر لوبیای اسپرسو و چرخ قهوه (برای اطمینان از ظرافت و استحکام مناسب آسیاب) مهمتر است . با گفتن این نکته ، همچنین مهم است بدانید که شما نمی توانید اسپرسو واقعی را با دستگاههای ارزان قیمت “اسپرسو” فروشگاه ارزان قیمت خریداری کنید (دارای بخار ، بدون پمپ تولیدی) ، در مورد این بیشتر صحبت می کنیم.

دستگاه های نیمه اتوماتیک اسپرسو
دستگاه نیمه اتومبیل اسپرسو
دستگاههای اسپرسو نیمه اتوماتیک رایج ترین نوع هستند که دارای پمپ دم برقی است که به صورت دستی توسط کاربر روشن و خاموش می شود. این ماشین ها نسبتاً ساده هستند ، اما (همراه با ماشینهای سبک اهرمی) به مداخله دستی بسیار نیاز دارند.

مراحل دم کردن معمولی با استفاده از دستگاههای نیمه اتوماتیک اسپرسو:
بررسی کنید که آب در مخزن وجود دارد ، برق را روشن کنید و صبر کنید تا دستگاه گرم شود (معمولاً فقط چند دقیقه).
دسته پرتفیلتر (که دارای سبد فیلتر فلزی است) را بردارید.
مقدار اندازه گیری شده از اسپرسو زمین را درون سبد فیلتر بچرخانید و به پایین فشار دهید (فشار دهید).
Portafilter را مجدداً نصب کنید ، پارچ دم کرده (یا فنجان) را در زیر پرتفیلتر قرار دهید و سوییچ دم را فشار دهید.
پس از رسیدن به حجم دلخواه مورد نظر ، سوئیچ دم را خاموش کنید.
در صورت تمایل تکرار کنید.

فرایند فوق کاملاً مستقیم به جلو است و با کمی تمرین می توانید اسپرسو غنی و معتبر را به عنوان خوب یا بهتر از هر قهوه خانه ایجاد کنید. برای دستیابی به یک اسپرسو کامل ، برخی از آزمایشات لازم است. با این حال ، متغیرهای اصلی بیشتر به کیفیت لوبیای اسپرسو ، ظرافت آسیاب و فشار لامپ محدود می شوند.

نکات اصلی در مورد ماشین آلات نیمه اتومبیل اسپرسو در نظر بگیرید:
نسبتاً آسان برای استفاده ، اما به مداخله دستی بیشتری نیاز دارید و کمی کثیف است (اما ارزشش را دارد!).
با برخی از تمرینات و قهوه با کیفیت خوب ، می توانید اسپرسو معتبر با کرمی غلیظ تولید کنید.
انعطاف پذیرترین انعطاف پذیری را ارائه می دهد ، می توانید از هر نوع قهوه اسپرسو مورد نظرتان استفاده کنید و ریز بودن ، حجم قهوه زمین و فشار لمس را تغییر دهید تا به نتایج مورد نظر شخصی خود برسید. همچنین ، بسیاری از ماشین های نیمه خودکار می توانند غلافهای اسپرسو قبل از زمین و ESE را به سبک ESE بپذیرند.
اکثر ماشینهای نیمه اتوماتیک از نظر مکانیکی نسبتاً ساده هستند و غالباً هیچ مدار مدار و مکانیزم پیچیده داخلی ندارند.
معمولاً به فضای پیشخوان کمی احتیاج دارید ، برخی مدل های جدید از نظر اندازه بسیار کم حجم هستند.
قیمت ماشین فقط برای 100 دلار متفاوت است. هرچند نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید ، حتی ماشینهای پمپ ورود به سطح پایین ما نیز توانایی تولید اسپرسو عالی و معتبر را دارند. معمولاً با افزایش قیمت ، ساختاری ناهموار تر ، سبک بالاتر و احتمالاً ویژگی های بیشتری پیدا می کنید.
یک تفاوت اساسی بین مدلهای نیمه اتوماتیک این است که آیا آنها از سبکی پرتفیلتر ” تحت فشار ” یا ” بدون فشار ، تجاری ” استفاده می کنند.
” تحت فشار ” portafilters به سادگی برخی از نوع دستگاه که ساخته شده در را محدود و در طول دم جریان و کمک می کند تا به تولید یک نتیجه خوب با کرما، حتی زمانی که قهوه استفاده می شود ممکن است به اندازه کافی خوب زمین نبوده است. این باعث می شود دستگاه کمی انعطاف پذیر و کاربر پسند باشد ، زیرا نیازی به سرمایه گذاری روی دستگاه چرخ قهوه بالاتر ندارید و می توانید از بیشتر اسپرسو های پیش زمین استفاده کنید. این نوع دستگاه بهتر است اگر فقط اسپرسو سریع و خوبی بخواهید و علاقه زیادی به آزمایش یا سرمایه گذاری در چرخ چرخ خوب ندارید.
پورتفیلترهای ” بدون فشار ، تجاری ” یک طراحی مستقیم با فقط یک سبد فیلتر فلزی سوراخ شده و هیچ وسیله محدود کننده ای نیست. در این حالت ، نتایج دم کرده شما بستگی به نحوه تهیه قهوه زمین (ریز و ریز کردن چربی) دارد ، زیرا این همان چیزی است که باعث می شود محدودیت لازم برای ایجاد فشار مناسب برای استخراج ایجاد شود. به عنوان مثال ، اگر قهوه برای زمین درشت باشد ، آب با مقدار کمی استخراج به سرعت جریان می یابد. این نوع دستگاه به کمی تمرین بیشتر و یک قهوه ریز بسیار خوب نیاز دارد ، اما نتایج می تواند شگفت انگیز باشد!

ماشین های اسپرسو فوق اتوماتیک
دستگاه اسپرسو فوق اتوماتیک
سازندگان اسپرسو فوق اتوماتیک دستگاههای پیچیده ای هستند که با لمس یک دکمه از لوبیا به فنجان می روند. آنها از یک دستگاه قهوه ساز داخلی و مکانیزم های دم کردن قهوه استفاده می کنند که به طور خودکار قهوه را خرد می کنند ، سبد فیلتر را پر می کنند و می بندند ، یک حجم از پیش تعیین شده اسپرسو را دم می کنند و سپس قهوه مورد استفاده را درون یک ظرف زباله داخلی ریخته می کنند. هر چرخه به طور معمول چند دقیقه طول می کشد. در این زمان به راحتی می توان تکرار کرد تا یک شات دیگر ایجاد شود. این دستگاه ها همچنین می توانند بسته به مدل ، شیر را برای تهیه کاپوچینو یا لات با استفاده از شیرآلات بخار یا سیستم اتوماتیک اتوماتیک شیر بریزند.

مراحل دم کردن معمولی با استفاده از دستگاههای اسپرسو فوق اتوماتیک:
بررسی کنید که آب درون مخزن و دانه های قهوه در چرخ چرخ وجود دارد ، برق را روشن کنید و منتظر بمانید تا دستگاه گرم شود (معمولاً فقط چند دقیقه).
یک پارچ (یا فنجان) دم کرده را زیر سر دم کنید.
دکمه دم کردن از قبل برنامه ریزی شده را فشار دهید. سپس دستگاه قهوه را خرد می کند ، سبد فیلتر را با قهوه خاکی پر کرده و آنرا محکم می کند ، یک مقدار اسپرسو تولید می کند ، و سپس قهوه مورد استفاده را درون یک ظرف زباله داخلی ریخته می کند.
این معمولاً همین است! در صورت تمایل می توانید عکس دیگری بکشید.

نکات کلیدی در مورد ماشینهای اسپرسو فوق اتوماتیک:
استفاده بسیار آسان ، بدون تمرین و مهارت لازم ، کافی است آب و دانه های قهوه را پر کرده و سپس یک دکمه را فشار دهید.
تمام مدلهای فوق خودکار که ما حمل می کنیم می توانند اسپرسو مناسبی تولید کنند (با فرض استفاده از لوبیا اسپرسو با کیفیت)؛ با این حال ، ما هرگز آزمایش نکرده ایم که بتواند اسپرسو را به اندازه یک دستگاه نیمه خودکار خوب و ضخیم تر کند. این امر لزوماً نباید یک عامل بازدارنده باشد ، نتایج هنوز هم می تواند به همان اندازه بهتر یا بهتر از اکثر کافه ها باشد ، به خصوص اگر قصد دارید آن را با شیر بخارپز برای کاپوچینو یا لات مخلوط کنید.
به طور کلی ، ماشینهای سوپر اتوماتیک انعطاف پذیری کمتری دارند اما این بستگی به این دارد که چه ویژگی ها و تعدیل هایی را که مدل خاص ارائه می دهد از جمله امکان تنظیم ظرافت چرخ ، حجم دم ، درجه حرارت آب و غیره است. همچنین بسیاری از مدل ها فقط می توانند از آن استفاده کنند. دانه های اسپرسو ، در حالی که برخی از آنها قادر به استفاده از اسپرسو از پیش زمین (همچنین یک بای پسر) هستند.
ماشینهای فوق اتوماتیک ذاتاً از لحاظ کارایی داخلی پیچیده تر از ماشینهای نیمه اتومبیل هستند ، زیرا آنها مجبور هستند به طور خودکار قهوه زمینی ، تامپون و غیره را به صورت خودکار حمل کنند و تقریباً تمام ماشینهای فوق خودکار به تخته های رایانه ای بیشتر متکی هستند.
معمولاً به فضای ضد شمار بیشتری نسبت به ماشینهای نیمه اتومبیل احتیاج دارید ، برخی مدل ها می توانند بسیار بزرگ باشند اگرچه این روزها مدل های کاملاً جمع و جور نیز موجود هستند.
قیمت ماشین آلات برای ورود به سطح سطح زیر 400 دلار است. به طور معمول با افزایش قیمت ، ویژگی ها و تنظیمات بیشتری (زنگ و سوت) پیدا می کنید. با این حال ، لزوماً انتظار ندارید که کیفیت اسپرسو بین مدل ها تفاوت زیادی داشته باشد.

ماشین آلات دستی اهرم اسپرسو
دستگاه اهرم اسپرسو دستی
دستگاههای اسپرسو دستی به سبک و صنایع دستی قدیمی جهان با قابلیت تولید اسپرسو نفیس ارائه می دهند. با این حال ، آنها به مهارت بالاتری نیاز دارند و فقط به افراد پاک کننده اسپرسو که مایل به سرمایه گذاری در وقت و آزمایش هستند توصیه می شود. کشیدن یک شات اسپرسو مناسب از دستگاه اهرم اسپرسو یک تجربه واقعاً ارزشمند است. شما در واقع بخشی از فرایند تولید آب می شوید. با تمرین و اراده در نهایت تسلط بر تکنیک شما شبیه به یادگیری یک ساز موسیقی است.

مراحل دم کردن معمولی با استفاده از دستگاه های اهرم اسپرسو دستی:
تأیید کنید که آب در مخزن وجود دارد ، برق را روشن کنید و صبر کنید تا دستگاه گرم شود. این ماشین ها برای ایجاد فشار ، تمام آبهای داخل دیگ را به طور همزمان گرم می کنند ، بنابراین این می تواند مدتی طول بکشد (به طور معمول در حدود 10-15 دقیقه).
دسته پرتفیلتر (که دارای سبد فیلتر فلزی است) را بردارید.
مقدار اندازه گیری شده از اسپرسو زمین را درون سبد فیلتر بچرخانید و به پایین فشار دهید (فشار دهید).
نصب مجدد portafilter ، پارچ (یا فنجان) را در زیر پرتفیلتر قرار دهید.
دستگیره دم کرده را بالا آورده و سپس آن را به آرامی فشار دهید تا آب گرم از طریق قهوه زمین شما مجبور شود.
شما می توانید قهوه تازه را بارگیری کرده و تا زمانی که هنوز آب در دیگ بخار وجود دارد ، تکرار کنید. اما ، پس از اتمام آب ، شما نیاز به خاموش كردن دستگاه دارید و صبر می كنید كه دستگاه قبل از باز كردن دیگ و دوباره پر كردن دستگاه خنك شود (از آنجا كه هنگام گرم شدن تحت فشار قرار می گیرد).

روند فوق نسبتاً مستقیم به جلو است ، اما می تواند کمی تمرین و آزمایش را انجام دهد تا به عکس اسپرسو بی نقص برسید. متغیرهای دم کردن شامل کیفیت لوبیای اسپرسو ، ریز خرد شدن ، فشار لامپ و دستکاری اهرم دم (سرعت و زمان بندی) می باشد.

نکات اصلی در مورد ماشینهای اسپرسو دستی:
ماشینهای بسیار قدیمی و با سبک قدیمی!
پیچیده تر برای استفاده موثر ، نیاز به تحقیق ، تمرین و صبر دارد. اما ، هنگامی که ستاره ها به درستی صف می شوند نتایج می توانند شگفت آور باشند!
تا آنجا که می دانیم ، تمام دستگاههای اهرمی که در حال حاضر موجود هستند فقط می توانند اسپرسو خوب (نه غلاف اسپرسو ESE) را بپذیرند. با این حال ، بیشتر بخاطر داشته باشید افرادی که این مسیر را طی می کنند در درجه اول به راحتی مربوط نمی شوند و آرزو می کنند اسپرسوی خودشان را به هر حال خرد کنند.
دستگاه های اسپرسو دستی اهرم از نظر مکانیکی نسبتاً ساده هستند و اغلب با استفاده از تکنیک های دنیای قدیمی ، کیفیت و زیبایی ساخته می شوند.
معمولاً به فضای شمارنده کمی احتیاج دارید.
قیمت از 800 دلار به بالا تغییر می کند. اینها ماشینهای گران قیمت هستند اما با مراقبت و نگهداری مناسب می توانند برای نسل ها دوام بیاورند.

ماشین آلات کپسول اسپرسو
دستگاه کپسول اسپرسو
دستگاه های اسپرسو کپسول در راحتی و ایده آل برای مطب ها ، رستوران ها و سایر خدمات سرویس های غذایی و همچنین در منزل بسیار مناسب هستند. کافی است کپسولی را که از قبل با قهوه خالی از قبل پر شده است درون دستگاه قرار دهید و یک دکمه را فشار دهید تا یک اسپرسو معتبر غلیظ و غلیظ تولید شود. اکثر دستگاه های اسپرسو کپسولی که ما حمل می کنیم نیز برای تهیه نوشیدنی های کاپوچینو و لاته به سیستم بخار شیر یا شیر اتوماتیک اتوماتیک مجهز هستند ، اما لطفاً این مدل را بررسی کنید زیرا تعداد معدودی فقط برای تولید اسپرسو طراحی شده اند.

مراحل دم کردن معمولی با استفاده از ماشین آلات کپسول اسپرسو:
بررسی کنید که آب در مخزن وجود دارد ، برق را روشن کنید و صبر کنید تا دستگاه گرم شود (معمولاً فقط چند دقیقه).
یک پارچ (یا فنجان) دم کرده را زیر سر دم کنید.
کپسول اسپرسو را وارد کرده و یک دکمه دم کرده از قبل برنامه ریزی شده را فشار دهید. اکثر مدل ها پس از دستیابی به حجم درست اسپرسو به طور خودکار متوقف می شوند.
در صورت تمایل تکرار کنید.

نکات اصلی در مورد ماشین آلات کپسول اسپرسو در نظر بگیرید:
استفاده بسیار آسان ، بدون تمرین و مهارت لازم ، به سادگی آب را پر کنید ، یک کپسول را وارد کنید ، سپس یک دکمه را فشار دهید.
کلیه دستگاه های کپسولی که ما حمل می کنیم می توانند اسپرسو بسیار عالی (با فرض استفاده از کپسول های اسپرسو با کیفیت) تولید کنند و انواع مختلفی از مارک ها و مخلوط های ایتالیایی موجود باشد. با این وجود ، لطفاً در نظر داشته باشید که هر دستگاه فقط می تواند از نوع خاص (اندازه / شکل) کپسولی که برای آن طراحی شده استفاده کند ، بنابراین توصیه می شود که ابتدا در دسترس بودن مارک ها و ترکیب هایی که ترجیح می دهید قبل از انتخاب نهایی دستگاه ، تأیید کنید.
پیچیدگی داخلی اکثر دستگاه های کپسول در جایی بین مدل های نیمه خودکار و فوق خودکار قرار دارد. بیشتر آنها دارای یک برد رایانه و برخی مکانیسم ها برای انتقال کپسول هستند.
فضای شمارنده موردنیاز بین مدل ها متفاوت است ، برخی کاملاً فشرده هستند ، در حالی که برخی دیگر بسیار بزرگ هستند.
قیمتها از زیر 200 دلار به بالا تغییر می کنند.

بخار شده اسپرسو قهوه سازان
وسوسه خرید دستگاه اسپرسو با بخار کم هزینه مانند آنهایی که معمولاً در فروشگاههای فروشی وجود دارد ، نباید از نظر دور شود ، زیرا بعید است که دمای مناسب و فشار لازم برای تولید اسپرسو معتبر ایجاد کنند. در عوض ، نتایج به یک قهوه بیش از حد قوی ، اغلب کمی سوخته ، نزدیک است. در منطقه Espresso ما طرفدار آن نیستیم ، یا این نوع دستگاه اسپرسو دارای بخار را حمل نمی کنیم بلکه برخی از دستگاه های اسپرسو نیمه اتوماتیک با پمپ ورودی را در اختیار دارید که می توانند اسپرسو واقعی تولید کنند در حالی که هنوز اقتصادی هستند.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>